Geluk op het werk

Voor elke organisatie is het goed als iedereen gelukkig is op het werk. Voor de leiding omdat mensen graag naar hun werk komen en productiever zullen zijn. Voor de werknemers omdat ze meer plezier in het werk zullen hebben en met liefde het werk zullen doen waar ze elke maand hun brood mee verdienen.

In tal van bedrijven zijn mensen helemaal niet zo gelukkig en zijn er tal van problemen in teams of afdelingen:

• Er is veel stress door een gebrek aan tijd. Mensen hebben burn-outs en hangen tegen overspannen zijn aan.

• Veel energie gaat verloren aan kostbare en inefficiënte vergaderingen.

• De sfeer is verziekt door roddel en ruzies, mensen praten niet met elkaar.

Toch zijn oplossingen niet ver weg!

• In de workshop timemanagement leren mensen om makkelijker gebruik te maken van hun tijd. Met veel eeuwenoude technieken kun je je tijd beter indelen en daardoor efficiënter plannen en werken. Ideaal voor teams en mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken! Lees voor een voorbeeld van een timemanagementtechniek het volgende artikel.

• In de workshop vaardig vergaderen leren mensen om slimmer en handiger met elkaar te vergaderen. Met enkele tips en tricks gaat het al snel een stuk energieker. Daarnaast volgt een vergader coaching waarin het team en personen gerichte feedback krijgen om het vergaderproces te verbeteren. Klik hier om meer inzicht te krijgen in de methodiek van Geluk voor Beginners.

• Met een workshop feedback geven en ontvangen leert een team op een betere en ontspannen manier met elkaar te praten en om te gaan. In deze interactieve workshop oefent het team flink en als het nodig is, worden dingen uitgesproken. Lees om alvast een inzicht te krijgen in de gehanteerde werkwijze dit artikel.

-Een workshop duurt 3 uur.
-De kosten zijn ongeacht de hoeveelheid personen 400 euro.
-Vooraf is een vrijblijvend intakegesprek mogelijk. Neem hier contact op voor meer informatie.

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *