Spreker

“Wat kan Jaap mooi en beeldend verhalen vertellen over geluk!”

Op zoek naar een energieke spreker voor je congres of bijeenkomst die deelnemers écht iets oplevert?

Jaap Vriend, initiatiefnemer van Geluk voor Beginners, is beschikbaar als spreker voor het geven van presentaties, voorstellingen en workshops over geluk of communicatie.

Jaap spreekt op deze bijeenkomsten over zijn specialisme: gelukkiger worden –thuis en op het werk. Als trainer weet hij als geen ander de wijsheid van vroeger te integreren in  moderne vraagstukken van vandaag de dag.

Jaap staat bekend om het feit dat hij zijn kennis over geluk of communicatie met enthousiasme, humor en verve weet over te brengen. Of dat nu voor een groep van 25 of 250 deelnemers is en ongeacht of het gaat om een presentatie van 20 minuten of een workshop van 2 uur. .

Altijd gaan de deelnemers naar huis met nieuwe inspiratie, eyeopeners en concrete actiestappen om op een makkelijke manier thuis en op het werk nieuw geluk aan te boren.

Zie hierboven en onder de twee teasers van de theatervoorstellingen die hij voor u kan spelen over geluk of communicatie en daaronder enkele referenties:

Referenties:

Nelleke Horsman namens DAF Network over combinatie workshop en voorstelling bij DAF:  

“Jaap heeft ons via een interactief programma meegenomen in de wereld van geluk en ons  verrassende inzichten bezorgd! “

Jaap Gootjes, directeur Hospice Kuria over een optreden bij zijn stichting: 

“Wat kan Jaap mooi en beeldend verhalen vertellen over geluk!”

Stefanie Zuidberg van JCI Alphen aan den Rijn:

“Jaap heeft voor ons internationale congres van JCI een verhaal volledig op maat gemaakt in het Engels, geweldig! Met zijn aanstekelijke enthousiasme heeft hij ons een uur lang meegenomen op verkenningstocht in de wereld van geluk.”

Jarik Bouw van de Gemeente Zaandam

“Wat ik mooi vond aan Jaap zijn verhaal over geluk was hoe hij het publiek prikkelde om vragen te stellen en mee te doen. Hierdoor was het in plaats van een verhaal aan de zaal, meer een gesprek met de zaal.”

Dia Wesseling van Probilbio:

Wat een sympathieke dagvoorzitter is Jaap Vriend! Door vooraf telefonisch contact te hebben met de sprekers, is hij goed voorbereid en is de ontvangst van de sprekers hartelijk. Jaap is een sfeermaker en weet met humor op een jongensachtige onbevangen manier de energie in de zaal te brengen – fijn met een zaal vol dames! Door zijn nieuwsgierigheid en enthousiasme heeft hij goed contact met het publiek en is hij zelf actief betrokken bij de onderwerpen. Jaap kan als de beste samenvatten en vragen stellen. Volgend jaar weer!

Tarieven in overleg.