Geluk privé

11 & 12 januari Speciale NieuwjaarsTraining!
2500 jaar gelukskennis om jou voor te bereiden op 2014!

Herken jij je in één van de volgende situaties?

 • Op je werk heb je last van stress, deadlines en een hijgerige manager. Hoe vaak gebeurt het niet dat je ’s avonds uitgeput thuiskomt, de tv aanzet en bij de reclames bedenkt dat het toch echt anders moet? 
 • Je privéleven is druk. Afspraken stapelen zich op. Hoewel je permanent online bent en van afspraak naar afspraak rent, heb je een onbevredigend gevoel. Je vraagt je af wat de zin is van al jouw gehaast en gehol. En wanneer heb je voor het laatst een goed boek gelezen?
 • Je hebt alles prima voor elkaar. Huisje, boompje, beestje. Toch heb je het idee dat het anders kan en moet. Maar wat dan? En hoe”?
 • Net als ieder mens streef je geluk na. Toch neem je nooit de tijd om eens persoonlijk te reflecteren op wat dat precies voor jou inhoudt.
 • Herkenbaar? Ik help je graag.

  2012-10-10-09.48.10

  De afgelopen jaren las ik tientallen boeken over geluk en ongeluk. Daarbij leidde en volgde ik talloze trainingen. De kennis die ik zo opdeed, wil ik graag met je delen.

  Mijn ontdekking is dat veel nieuwe trainingstheorieën niet beter zijn dan wat filosofen vroeger al dachten. Bespaar je alleen de moeite om de tientallen dikke boeken zelf te lezen! In deze training leer je hoe hun inzichten jou makkelijk kunnen helpen.

  In dit trainingsweekend in Amsterdam nemen we de tijd voor het opdoen van handige kennis en persoonlijke reflectie. Met mijn handige 7-stappen model voor meer geluk, ga je zelf aan de slag. Zo kijk je hoe jij je geluk in 2014 kunt vergroten!

  Gun jezelf dit weekend om pas op de plaats te maken en te kijken hoe jij je geluk kunt vergroten. Ik heb niet de pretenties om te beweren dat jij zeker gelukkiger zult zijn in 2014, maar gegarandeerd heb je profijt van de kennis van denkers en doeners van vroeger en nu.

  Resultaten:

  • Je leert bewezen technieken om jouw geluk te vergroten.
  • 1 weekend persoonlijke reflectie op jouw leven.
  • Het beste van 2500 jaar gelukskennis op een rij.
  • Je maakt kennis met het 7 stappen model voor meer geluk.
  • Natuurlijk krijg je aan het einde van de het weekend een handout met al het geleerde mee naar huis. Zo kun je thuis altijd nakijken wat je dit weekend leerde.BONUS: Maar er is meer. In bibliotheken en boekwinkels struikel je over de zelfhulpboeken die jou meer geluk “beloven”. Helaas zijn het niet de meest leesbare boeken. Geluk voor beginners heeft ze voor jou gefilterd. Daarom krijg je aan het eind van de dag tien tips van de beste zelfhulpboeken gratis mee naar huis.

   De kosten voor deze training bedragen 345,= euro exclusief BTW.

   Profiteer van de vroegboekkorting: als je voor 20 december boekt, betaal je slechts 245,= euro exclusief BTW.

   Datum 11 & 12 januari!
   Tijd: elke dag van half tien tot 17:00 uur (inclusief lunch)
   Locatie: De Roos in Amsterdam (Vondelpark)

   Nog vragen? Neem contact met me op!